Ervaringen van clienten

Mirjam Ravensbergen: Een de-armouring sessie bij Dieuwke is werkelijk waar magisch! Met haar aanraking en geluid bracht ze me op plekken waar ik zelf nog niet eerder ben geweest. Daar waar diepe heling op zielsniveau plaatsvindt. Het voelde zo ontzettend veilig en vertrouwd om de lelijke kanten van mezelf te laten zien en vrij te maken. Ik ben heel dankbaar voor de sessie.

Martin: Bedankt voor de verruimende sessie. Het was een inspirerende ervaring en een aanvulling op de route die ik vaar. Je hebt mij een hoop bijgebracht en overtuigend behandeld, zodat ik in volledige overgave kon zijn. Ik voelde mij heerlijk na de sessie en nog steeds en heb veel zin om mijn tantrische interesse te verdiepen. Ik vind het mooi dat je oprecht open en eerlijk bent en denk dat je exact de juiste gedachten en ervaring deelt en daarmee mij en andere goed kan begeleiden. Ik neem binnenkort contact met je op voor vragen en een vervolg afspraak. Veel liefs en tot snel.

Winnie Karssen: Zó fijn dat Dieuwke haar praktijk is begonnen! Elke keer verheug ik me erop weer een ochtend behandeld te mogen worden door haar.
Even alle tijd voor mezelf. Langzaam kom ik steeds verder tot rust. Voel hoe m'n energie onder haar handen nog beter kan gaan stromen.
Merk dat ik na elke behandeling weer een stukje dichter bij mezelf kom. Dankbaar! Hoe Dieuwke mij weet te raken gun ik iedereen. Aanrader!!

Dolores van Enckhuijzen: Ik heb in het voorjaar 2017 een aantal sessies van Dieuwke mogen ontvangen en was erg geraakt door haar intuïtie en inlevingsvermogen, zachtheid en tegelijk ook kracht waarmee ze me aanraakte. Ondanks dat ik  al jaren met de-armouring bezig ben, kwam er onder haar handen ook weer heel veel los en vrij en voelde mij daarna energieker en blijer en stroomde m`n energie/kundalini meer. Ik raad zeker aan een sessie bij haar te boeken en jezelf dat cadeau te doen! Je hebt geen idee wat je allemaal meezeult in je lijf (letterlijk en figuurlijk).

Nancy van Leeuwen: Een krachtige, intens liefdevolle en indrukwekkende ervaring. Ik had het gevoel dat het tot op de diepste laag van mijn lichaam doordrong. Door liefdevolle, aandachtige aanraking met zowel handen, woorden als energie. Ik ben nog nooit op deze manier aangeraakt. Mijn hele lichaam tintelde en ik voelde me heel intens en verstillend. Hemels….. Dieuwke bedankt voor je zachte, liefdevolle, empathische en invoelend vermogen. Je aanwezigheid en betrokkenheid maken je een echt power woman met zachte energie die je hart kan ontroeren.

Nynke: Ik heb van Dieuwke een hele diepe baarmoedermond de-armouring ontvangen. Mijn baarmoedermond was erg teruggetrokken en mijn yoni meer in contractie dan normaal. Dieuwke is erg intuïtief en voelde precies aan waar mijn pijn zat en wat de kern van de pijn was. Ik heb kunnen loslaten en een belangrijk inzicht gekregen in een patroon van steeds opnieuw een grens over gaan, een grens waar ik me tot de sessie niet van bewust was.
Ik heb de laatste jaren vanwege steeds afwijkende PAP-uitslagen regelmatig vervelende onderzoekjes gehad die voor flink wat armour zorgden in mijn yoni. Ik weet dat mijn weg van genezing gaat over het zetten van mijn grenzen en veel liefde, aandacht en (zelf)de-armouring aan mijn yoni te geven, deze sessie met Dieuwke voelt als belangrijk voor mijn proces.
De dagen volgend op de sessie heb ik me heel open en lichter gevoeld. Ik vond het een heel bijzondere ervaring, Dieuwke ziet helder en werkt met hoge frequenties, het lichamelijk ontspannen en loslaten ging gepaard met het krijgen van sterke visies.