Mijn manier van werken

 

Ik werk zowel zacht als krachtig tegelijk en blijf onder ieders pijngrens. Ik maak gebruik van drukpunten in combinatie met energie vanuit de bron in mij om de energieflow in het lichaam van de cliënt te stimuleren. Meestal geef ik in een sessie ook een stukje coaching. Iedere sessie begint met uitwendige de-armouring, ongeacht of de cliënt inwendig de-armoured wil worden of niet. Ik vraag de cliënt tijdens de intake, onder het genot van een kopje thee, naar de intentie voor de sessie en/of issues, en neem deze mee in de behandeling. Ik laat het resultaat echter meteen weer los zodat ik niet naar een bepaald doel toe werk en ik helemaal mijn handen kan volgen, die precies weten waar ik ‘moet’ zijn.

Because my body knows!

Ik begin een volledige body de-armouring (uitwendig + indien gewenst in een vervolgsessie ook inwendig) eigenlijk altijd met het openen van het lichaam door alle chakra’s met elkaar te verbinden en de torso te openen (shiatsu techniek). Waarna ik daarheen ga waar mijn handen mij brengen. Met mijn volledige aandacht en liefdevolle aanraking nodig ik een lichaam uit om te verzachten onder mijn handen. Tevens stimuleer ik de cliënt om actief deel te nemen aan het proces. Middels verschillende ademhalingstechnieken, vaak simultaan, en ook het maken van geluid gaat het loslaten van blokkades veel sneller en werkt het dieper en krachtiger door. Van de cliënt vraag ik dan ook er aandachtig bij te blijven en vooral zijn/haar grenzen te blijven bewaken. Bij cliënten die daar veel moeite mee hebben zal ik juist vragen of zij mij willen vertellen waar ze aangeraakt willen worden en ook hoe, zodat ze heel goed gaan voelen en zodoende kunnen gaan bepalen waar hun grens ligt. In plaats van dat ik -alleen- intuïtief werk.

Ik werk met het wheel of consent en zal nooit iets doen wat een cliënt niet wil of nog niet aan toe is. (zie onderaan deze pagina meer over het wheel of consent). Ook ben ik goed getraind in het lezen van lichamen. Ik maak het tijdens een sessie ook fijn middels massage strokes en in overeenstemming wek ik seksuele energie op en maak ik het pleasurable. Seksuele energie is in wezen niets anders dan leven gevende energie en als deze gaat stromen in het lichaam lossen blokkades veel makkelijker op.

Direct een sessie boeken, een vraag stellen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

De praktijk

 

De praktijk is heel licht, zodat je makkelijk met je aandacht naar binnen kan gaan tijdens de sessie. Ik maak het heerlijk warm en ook het matras is verwarmd, zodat je optimaal kunt ontspannen en releasen. Tijdens een sessie nodig ik jouw lichaam uit om opgeslagen spanning, pijn en blokkades los te laten. Dat doe ik door je lichaam liefdevol aan te raken. De-armouring werkt het beste als jij je veilig voelt en daarom werk ik in afstemming met jou. Jouw wensen en intenties bespreken we onder het genot van een kopje thee en er is natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen.
Heb je nu al vragen?

Wheel of consent

 

Jij bent uniek in jouw wensen, jouw grenzen en je lichaam. Daarom creëer ik in mijn praktijkruimte de fundering voor een veilige setting waarin jij helemaal jezelf kan en mag zijn. Hoe doen we dat? Vooraf nemen we je wensen, verlangens en grenzen door en ben ik dienstbaar aan jou. Daarom check ik tijdens de sessie steeds hoe het met je gaat. Dit alles aan de hand van het Wheel of Consent. Dit is een methode ontwikkeld door Betty Martin en wordt gebruikt door Tantra scholen en bodyworkers. Wat betekent dit model concreet voor jou?

  • Jij bepaalt je grenzen en neemt hiervoor de tijd
  • De sessie is helemaal en alleen voor jou
  • Jij bent in charge en bepaalt wat je wel/niet wilt
  • Jij mag tijdens de sessie alles zeggen of vragen
  • Ik sta volledig in dienst van jou en je sessie
  • Jij kunt op ieder moment van gedachten veranderen